Skip links

Ditt Liv Hemtjänst

Om oss och hur vi arbetar

Läs mer - klicka här
Hemtjänst

  Behöver du hjälp? Ring oss! 060-606 33 00

Ett etablerat vårdföretag sedan 2012

Vi är ett familjeföretag som startades 2012 av mor och dotter, med lång erfarenhet av hemtjänst och sjukvård.

Vi är engagerade och har samma värderingar och har ett emotionellt band till det vi gör och vill åstadkomma inom vård, omsorg och service. Vi vill utvecklas och komma på nya lösningar och möjligheter för att bli bättre.

Välkommen till Ditt Liv Hemtjänst

Vi månar om att vår personal ska brinna för sitt arbete och att kund och personal ska känna gemenskap.

Vi har funnits till för dig sedan 2012

Alla är viktiga

Om vi får ditt förtroende kommer en av oss bli din fasta omsorgskontakt, den personen tillsammans med sina kollegor kommer utföra den hjälp du fått beviljat. Det är den personen från oss som kommer känna dig bäst, veta vad du vill och behöver samt kommer att träffa dig mest och har hand om det mesta i din vård, omsorg och service.

Omdömen

DSC_0589

Hur vi arbetar

Första mötet blir med någon av administratörerna som håller i ett  välkomstsamtal så vi får ta del av dina förväntningar och du har möjlighet att ställa frågor och få svar. Men också så vi kan lära känna dig och din situation, vanor och intressen, just dina behov och önskemål. Vårt mål och ambition är att du ska få det som du vill ha det.

Tillsammans ska vi lägga upp hur de dagliga rutinerna går till hos dig. Det kan vara när du kliver upp till hur/när du vill ha handlat. Självklart får de anhöriga även delta i välkomstsamtalet.

Vi sätter människan i fokus, att man ska känna sig sedd, hörd och delaktig i vardagen.
Varje månad ordnar vi med aktivitet och samkväm i olika former, vi håller oftast till i Kvissleby där vi har våran lokal. Dessa brukar vara väldigt populära inslag som ger seniorerna en chans att träffas under trevliga uppstyrda omständigheter.
Vi försöker bryta isolering och ensamhet.

Ansök om hemtjänst eller RUT-tjänster

Välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig längs hela vägen och anpassar vårt tjänsteutbud efter dina behov och förutsättningar.

Kontakta oss
This website uses cookies to improve your web experience.